T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / KARAPINAR - Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi

KİGAL Romanya Erasmus Ekibi Kaymakamlık Ziyaretinde

          Okulumuzun yürütmekte olduğu Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilen "21. Yüzyıl Becerileri için İnovatif  Eğitim ve Dijital Öğretim" isimli projesi kapsamında Karapınar Kaymakamlığına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Okul Müdürümüz,Romanya hereketliliğine katılan öğretmen ve öğrenciler tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

       Okulumuzun yürütmekte olduğu Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilen "21. Yüzyıl Becerileri için İnovatif  Eğitim ve Dijital Öğretim" isimli projesi kapsamında Karapınar Kaymakamlığına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Okul Müdürümüz,Romanya hereketliliğine katılan öğretmen ve öğrenciler tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Okul Proje Koordinatörü Abdullah Pınarcık tarafından kısaca proje tanıtıldıktan sonra Romanya hareketliliğinden dönen öğrenciler gözlem ve tecrübelerini aktardılar. 
Kaymakam  Oğuz Cem Murat " bu tür projelerle fırsatların iyi değerlendirilmesi ve öğrencilere hep kendilerini geliştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. 
Okul Müdürümüz " Okulumuza, Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize verdikleri desteklerden dolayı  Kaymakam Oğuz Cem Murat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü  İbrahim Önal'a teşekkür ederiz .

 

 

 

 

 

28-12-2023

  28-12-2023   28-12-2023

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.12.2023 - Güncelleme: 28.12.2023 13:01 - Görüntülenme: 61
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
AB,Erasmus,Proje,