KONYA / KARAPINAR - Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi

KİGAL Belçika´dan döndü

Okulumuzun yürüttüğü Effective use of technology in Teaching isimli Erasmus Okul Eğitimi Personel Hareketliliği projesi kapsamında 11-14 Nisan tarihleri arasında projemizin ilk yurt dışı hareketliliği olan Belçika´nın Kortrijk kentindeki Don Bosco College´da gerçekleştirilen iş başı gözlem çalışmamız sona erdi. Hareketlilik boyunca katılımcı öğretmenlerimiz ev sahibi okulda STEM, Matematik, Biyoloji,Fizik ve Yabancı Dil derslerine girerek gözlemde bulundular. STEM eğitiminin kurumda nasıl başladığı ve hangi aşamalarda yürütüldüğü, Matematik, Fizik, Biyoloji derslerinde nasıl kullanıldığı izlendi. Ayrıca okulun Bilişim öğretmeninden okulda kullanılan teknolojik alt yapı ve uygulamalar hakkında bilgi alındı. Ayrıca Arduino ile programlama eğitiminin nasıl verildiğine dair derslerde gözlemde bulunuldu.

Yayın: 15.06.2016 - Güncelleme: 21.12.2023 16:56 - Görüntülenme: 247